Μπορεί να μην έχουμε αποθηκεύσει αρκετά χρήματα για μια νέα Ferrari, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περιμένουμε να την θαυμάσουμε!

Αν σας αρέσουν τα αυτοκίνητα που είναι αρκετά γρήγορα ώστε να μπορούν να φοβίσουν και ένα διερχόμενο αεροπλάνο, τότε 2014 φαίνεται ότι θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά καθώς όλοι οι μεγάλοι παίχτες αναμένετε να κυκλοφορήσουν όλα τα περιορισμένης κυκλοφορίας υπεραυτοκίνητα τους.

Για να δούμε τα καλυτέρα Batmobiles που αναμένονται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους το 2014.

LaFerrari

Ferrari-LaFerrari

Ίσως η μεγαλύτερη της παρτίδας είναι LaFerrari, η συνεχεία της φήμη της θρυλικής Enzo, ένα από τα πιο ακραία αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρία και για πρώτη φορά υβριδικό, με έναν  V12 βενζινοκινητήρα που θα αποδίδει 800 ίππους σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα για επιπλέον 163 ίππους, ανεβάζοντας έτσι την συνολική ισχύ της LaFerrari στους 963 hp στις 9.250 σ.α.λ.

Αναμένετε την άνοιξη με κόστος περίπου 1,4 εκατ.

McLaren P1

mclaren-p1-bodycopy

Η πολύ-αναμενόμενη McLaren P1 φτάσει τελικά το δρόμο στης αρχές του έτους με έναν  αγωνιστικό συνδυασμό, κληρονομία της αγωνιστικής McLaren, ενός κινητήρα 916 hp σε ένα εξολοκλήρου ανθρακονημάτινο πλαίσιο. Επιδόσεις 0-100 2.8 δευτ. και τελική πάνω από 360 χλμ/ώρα και τιμή πανω 1 εκατομμύριο Ευρώ. Συνολικά θα παραδοθούν 375 κομμάτια.

Lamborghini Veneno

lamborghini-bodycopy

Εάν τα αυτοκίνητα του 1 εκατομμύριο σας φαίνονται φθηνή, τότε τι θα λεγάτε για κάτι κοντά στα 3 εκατομμύρια. Και αν τα 500 αυτοκίνητα δεν είναι περιορισμένη έκδοση για εσάς τι θα λεγάτε για μονο 9 αυτοκίνητα σε όλο το πλανήτη. Η Veneno Roadster είναι το τελευταίο υπέρ-αποκλειστικό κατασκεύασμα της Lamborghini. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό μόνιμα ανοικτό μοντέλο που θα κυκλοφορεί νόμιμα στους δρόμους και κινείται από έναν V12 με απόδοση 750 Ps. Σε συνδυασμό με την τετρακίνητη επιτρέπει στο αυτοκίνητο να επιταχύνει μέχρι τα 100 km/h σε 2,9 sec και να έχει τελική ταχύτητα 355 km/h.

Αναμένετε μέσα το 2014 με τιμή 3,5 εκατομμύρια ευρω!!!