Καθαρισμός Φίλτρου DPF

/Καθαρισμός Φίλτρου DPF
Καθαρισμός Φίλτρου DPF 2018-03-23T08:54:10+00:00
katharismos-dpf

Καθαρισμός Φίλτρων DPF Θεσσαλονίκη

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ DPF

To φίλτρο σωματιδίων πετρελαίου (DPF) είναι μια συσκευή που κάθεται στο σύστημα εξάτμισης, και απορροφά” τα σωματιδία αιθάλης και άλλα δυσάρεστα σωματίδια έτσι ώστε να μην απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα. Ένα φίλτρο σωματιδίων πετρελαίου (DPF) μπορεί να αφαιρέσει πάνω από το 85% των σωματιδίων από τα καυσαέρια.

Κατα κανόνα όλα τα πετρελαιοκίνητα οχήματα που έχουν πιστοποίηση EURO 5 είναι εξοπλισμένα με φιλτρο DPF.

ΑΝΑΨΕ Η ΛΥΧΝΙΑ DPF ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΜΟΥ;

Η προειδοποιητική λυχνία DPF οταν εμφανιστεί στον πίνακα οργάνων υποδηλώνει ότι το φίλτρο δεν λειτουργεί σωστά ή έχει ανάγκη συντήρησης / αναγέννησης. Αισθητήρες παρακολουθούν την πίεση και τη θερμοκρασία του συστήματος εξασφαλίζοντας οτι λειτουργεί σωστά. Οτάν κάποια μέτρηση βρίσκεται έξω απο το προγραμματισμένο όριο τότε ενεργοποιήτε η προειδοποίηση και πίθανος να δούμε και δίαφορές στην συμπεριφόρα του οχήματος μας.

Συνήθως η ποίοτητα του πετρελαίου, των λαδίων αλλα και η χρήση του οχήματος οδήγουν σε πρόωρο φρακάρισμα του φιλτρου.

Πρίν την σχετική ένδειξη στο ταμπλό πιθανός να διαπιστώσουμε αύξηση της κατανάλωσης και μείωση της απόδοσης του κινητήρα.

Η ΛΥΣΗ

Λόγο του ότι η αγορά καινούργιου ανταλλακτικού φίλτρου έχει πολύ υψήλο κόστος ο καθαρισμός του φίλτρου είναι μονόδρομος για τους περισσότερους.

Η AutoKalogeras είναι εξοπλίσμενη με τα πίο σύγχρονα μηχανήματα καθαρισμού φίλτρου DPF πετυχαίνοντας εώς και 95% καθαρισμό του φίλτρου μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες κατόπιν ραντεβού με το χαμηλότερο κόστος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ

2310690497

ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ DPF ΣΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ