Συνεργείο Αυτοκινήτων

/Συνεργείο Αυτοκινήτων
Συνεργείο Αυτοκινήτων 2018-03-23T08:54:16+00:00

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στα συνεργεία αυτοκίνητων AutoKalogeras μπορείτε να προγραμματίσετε οποιαδήποτε συντήρηση για το όχημα σας. Η συντήρηση γίνετε πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και πραγματοποιείτε μετά από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας μας, με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και το κατάλληλο προσωπικό. Κατανοώντας απόλυτα την σημασία της σωστής συμπλήρωσης του βιβλίου συντήρησης του αυτοκινήτου σας, σφραγίζουμε και υπογράφουμε πάντα τις εργασίες που έχουν γίνει στο αυτοκίνητο σας εντός του συνεργείου μας εξασφαλίζοντας έτσι και την εγγύηση του κατασκευαστή. Σε κάθε service αυτοκινήτου παρέχετε δωρεάν έλεγχος του οχήματος σας σε 16 σημεία και εγγύηση των εργασιών.

service-aytokinitou

ΦΡΕΝΑ, ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Όλα τα αναλώσιμα μέρη, όπως τακάκια, δίσκοι, συμπλέκτης και εξαρτήματα της ανάρτησης, μπορούν να αντικατασταθούν για κάθε όχημα σε ανταγωνιστικές τιμές. Πέραν τον ανταλλακτικών του κατασκευαστή μπορούμε να σας προσθέτουμε μια ποικιλία από ανταλλακτικά βελτιωτικά ή του εμπορίου.

ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ

 Η AutoKalogeras με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό απο μηχανικούς διενεργούν επισκευές σε δύσκολες μηχανικές βλάβες σε όλα τα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων και πολυτελών αυτοκίνητων. Στο συνεργείο μας μπορούμε να κάνουμε ανακατασκεύες και αλλαγές κινητήρων, αλλάγες και επισκεύες σασμάν.

SynergioThessaloniki

diagnwsi vlavwn thessaloniki

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Έχοντας τα πιο σύγχρονα επώνυμα διαγνωστικά μηχανήματα μπορούμε να βρούμε ακριβώς απο που προέρχετε κάθε βλάβη του αυτοκινήτου σας και να την διορθώσουμε άμεσα.

Επισης μεσω των ειδικών συνεργατών μας εγκαθιστούμε βελτιωτικά προγράμματα.

Βλάβες οπως λαμπάκια αερόσακου, abs, check engine, αλλαγές αισθητήρων αποτελούν καθημερινές περιπτώσεις για εμάς.

Τα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη  διαθέτουν το τελευταίο διαγνωστικό της ΤΕΧΑ συμβατό με όλα τα οχήματα.

AIR-CONDITION

Αναλαμβάνουμε την συμπλήρωση με φρέον οποιοδήποτε οχήματος καθώς επίσης τον καθαρισμό και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού   του αυτοκίνητου σας. Τα συνεργεία διαθέτουν μηχανήματα ελέγχου κλιματισμού για ολα τα αυτοκίνητα.

Service-air-condition

allagi-elastikwn-thessaloniki

ΕΛΑΣΤΙΚΑ

H AutoKalogeras μπορεί να προμηθευτεί και να αλλάξει ζάντες και ελαστικά για το όχημα σας στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Επίσης αναλαμβανούμε ζυγοσταθμίση και ευθυγράμμιση του οχήματος σας

ΒΑΦΕΙΟ
ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ
ΕΙΧΑΤΕ ΑΤΥΧΗΜΑ;